Si dispones de un comercio electrónico en la Comunitat Valenciana
Únete al mayor directorio de comercios Más información
Si deseas iniciarte en la venta de comercio electrónico
Y resides en la Comunitat Valenciana Más información

Actualidad

I CONCURSO INSTAGRAM FALLAS ALGEMESI 2020

05 de mar de 2020

Podrà participar qualsevol persona que realitze fotografies que mostren qualsevol aspecte de la festa fallera de la ciutat d'Algemesí en 2020 utilitzant el hastag #algemesíonfire.

La participació al concurs no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que compten amb la temàtica del concurs, Falles d’Algemesí.

Les bases estan publicades en la web d'Algemesí, en l'apartat de Falles 2020 i hem de comptar amb l'adhesió formal dels estabiments que presenten l'adhesió i així poder publicar el llistat.

Accés a les bases.

L'adhesió comporta que acceptaran el val de la persona premiada si es presenta en el seu establiment i girarà factura a l'Ajuntament d'Algemesí pel valor del val, junt al val cunyat per l'establiment, així com donar publicitat a l'activitat.

Segons les bases:

Establiments participants: tots aquells que s’adherisquen mitjançant instància individual o a través de les associacions d’empresaris de la localitat. Les sol·licituds s’han de presentar per la sede electrònica de l’Ajuntament d’Algemesí, a través del tramit «2 Atenció ciutadà» indicant:

«Apartat EXPOSE: Conegudes les bases del I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020, publicades per l’Ajuntament d’Algemesí, l’establiment amb:

nom comercial:________________

C/______________________

activitat econòmica____________________________

 

SOL·LICITA adherir-se al I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020 com a establiment participant i accepte les corresponents bases.»

Termini de presentació instància adhessió el 16 de març.

El llistat d’establiments serà publicat en la web d’Algemesí.