Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

ACADEMIA DE BELLAS ARTES ROMARAL ART

Serveis » Serveis de formació (autoescoles, acadèmies...)

telf: 960061235

foto1Com
Acadèmia d'Art: Atenció personalizada.Todas les tècniques de dibujo/pintura.Preparación per a exàmens d'ingreso/pruebas d'accés. Repàs de dibuix tècnic ESO/Bachiller.

Acadèmia RomaralArt pretén ser un mitjà tant per a l'aprenentatge de les Belles Arts com per al desenrotllament de la imaginació i expressió artística. Es realitzen activitats plàstiques capaces d'ampliar les possibilitats estètiques i vitals. No cal cap preparació. L'ensenyança és personalitzada i es pot partir de zero des del nivell en què et trobes. S'intenta proporcionar un lloc, un mètode, un clima...en el que fóra possible desenrotllar la imaginació i l'autoexpressió per mitjà de les arts plàstiques. Un ambient relaxat i agradable, en el que explorar la creativitat, aprendre noves tècniques i perfeccionar destreses.

PINTURA:

 T'iniciem començant des de zero o bé pots triar alguna de les tècniques que impartim. Es treballen diferents motius de la pintura: del natural, a partir d'una fotografia, d'un dibuix, d'un model o inventat. Treballem diferents tècniques: oli, acrílic, tempera, guaix, acuarela,.... I es poden treballar diferents estils o plantejaments creatius: impressionisme, expressionisme, abstracció, art conceptual i altres procediments creatius com la pintura matèrica, creació de textures, aplicació de veladures, ús del collage....y a més pots iniciar-te en la busca del teu estil personal i propi. 

DIBUIX: Si no tens bombes de dibuix, tindràs la possibilitat d'aprendre les nocions bàsiques del dibuix de forma ràpida i senzilla. Es treballaran la proporció i simetria, tant el rostre com en el cos humà, treballant des de fotografia, dibuixos i models del natural. Es treballen diferents tècniques i materials: carbonet, llapis, tintes, retoladors, pastel..... ESCULTURA: Es treballen diversos materials: fang, escaiola, paper, pasta de paper, tipus de pastes de modelaje amb cocció o sense, plastelina, alambre.... Aprendre a realitzar negatius i motles, buidatges i positivacions.

PREPARACIÓ PER A PROVES D'ACCÉS. 

 Preparem de forma personalitzada per als exàmens i proves d'accés a l'Escola Superior d'Art i Disseny de València (EASD) . Tant en les seues especialitats de Grau (Disseny gràfic, disseny d'interiors i disseny de producte) com per a l'accés als cicles formatius (Escultura, fotografia i Joieria artística) . A més de reforç d'assignatures i preparació per a l'examen d'ingrés de Belles Arts, arts i oficis i proves de selectivitat de batxiller artístic. L'ensenyança és individualitzada, per la qual cosa s'adaptarà als coneixements de l'alumnat i a la prova a realitzar, inclosos el dibuix artístic, tècnic, la composició a color amb tècnica lliure i el comentari d'imatge.

Horari:

Dimarts a divendres de 10 a 13 h. Dimarts, dijous i divendres de 17 a 21 h. Dissabtes de 10 a 13 h. (d'octubre a juny)


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram
  • Twitter
  • Youtube