Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

ACYPE

Serveis » Serveis professionals

telf: 616050913
móvil: 607380843
 

+ de 20 anys AMB EL COMERÇ DE CATARROJA

*ACYPE es va constituir en 1996 amb la finalitat d'agrupar el comerç i petites empreses de Catarroja, per a crear així un comerç local fort. Els inicis mai són fàcils però des del primer dia sempre treballem amb obstinació i il·lusió, dins dels marges que el temps i l'economia ens permetien, per a poder començar a llançar com cal a l'associació, i com no, a tots els negocis que formaven part d'ella.

Vam nàixer amb un enfocament clar, rendibilitzar empresarialment la unió de tots els associats, treballar de forma unida, sòlida, conscienciada i capaç en projectes comuns, coherents i realistes, i potenciar quantes actuacions fomenten la modernització de l'estructura comercial de Catarroja.

Des dels inicis vam saber detectar que s'aveïnaven temps complexos per al comerços locals, que a més de competir amb les grans superfícies en un futur pròxim tindrien un gran competidor: el va comerciar en línia. És per això que en aquesta incertesa constant, vam posar en funcionament mecanismes per a poder potenciar els comerços de la població, i crear així “EL GRAN CENTRE COMERCIAL DE CATARROJA”.

Teníem una agenda repleta de plans que a poc a poc i amb esforç vam anar implantant i fent partícips a tots els associats i associades, com va poder ser el servei d'orientació al nou empresari, el servei d'assistència al soci, el servei de màrqueting i comunicació, el departament de formació… i un llarg etc…En definitiva la nostra missió sempre va ser donar suport i visibilitat al comerç local.

Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a tots aquells que van formar part de l'associació des dels seus fonaments, així com als quals es van anar unint a poc a poc a aquesta gran família, als quals s'han unit recentment i als quals estan per arribar, perquè amb tots vosaltres sempre lluitarem per ser i continuar sent 

“EL GRAN CENTRE COMERCIAL DE CATARROJA”

Seguix-nos en:

  • Facebook