Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

ANTÓN ABOGADOS

Serveis » Serveis professionals

foto1Com
Bufet d'abogats

APLIQUEM DIFERENTS BENEFICIS PER AL MÁXIM CONFORT PER ALS NOSTRES CLIENTS:

Impostos sobre la ventes de propietat, impost sobre la compra de propietat: Secció per a persones que vuigen comprar, vendre o llogar una propietat en España. Al comprar una casa en España, es important calcular els impostos que tindrá que pagar, no sols cuant compre la seua propietat, sino que també els impostos locals i les tases de vivenda que pugen tots els propietaris de vivendes en España.

Representacío físcal per a residents y no residents: En primer lloc, entendem que tots els no residents en impostos en España que siguen propietaris d'una propietat o una part de una, deuríen pagar el impost sobre la renta de no residents, inclús en España que no presenten les seues declaracions d'impostos de no residents i aixó podría significar un problema per a ells.

En segon lloc, no sempre es obligatori que els no residents designen un representat físcal i legal. Aixó será necesari sols pere aquells casos especificats en la Llei del Impost sobre la Renta per a No Residents (Rel Decreto Llei 5/2004)

Testament: El nostre experimentat i multilingüe departament de Sucesions maneja l'herencia de finques españoles, britàniques i europees, oferint asesoría estatégica a altres bufets d'abogats en Europa i més enllá dels hereders obligatoris, sucesions a finques españoles i dret internacional privat, inclús conflictes de lleis o juristiccións.

Transport: El transport es la principal fortalesa de la nostra firma. Contem amb amplis coneiximents i profesionals experimentats que s'ocupen del transport en la nostra empresa.

Si desija vendre, podem ajudarli a comercialitzar la propietat de manera efectiva i obtindre ajuda i suport desde el maneig de les ventes desde la agencia de permisos fins la transferencia i el final de la venta. Li asegurem que estará completament informat sobre cada etapa de la seua transacció.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 17:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +