Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

ASFALTOS Y OBRAS CHOLBI, S.L.

Llar i decoració » Material de construcció

telf: 965790191
móvil: 650372541
 

foto1Com
Ingeniería Civil. Obra Pública.

Empresa fundada en 1968 per D. Antonio Cholbi Caselles dedicada principalment a la realització d'obra civil i en concret ejecutant obres d'urbanizació com:

Desmontes i Excavacions, Canalizacions e ifraestructura d'electricitat, gas, sanejament, pluvials i teléfon, Carreteres, Asfalts, Paviments, Compactacions, etc.

Asfaltos y Obras Cholbi SL disposa d'un departament de administració format per personal especialitzat en materies judírica i contable, i un departament técnic especialitzat en el control de calitat en fabricació de hormigons, en impatació de sistemes de calitat segons normes ISO, en auditoris i en prevenció de riscos laborables. 

La nostra empresa realitza un decidit esforç en proporcionar als nostres client la máxima garantía de calitat en totes i cada una de les nostres obre. Per alló, utilitzem les técniques i prodediments que en la nostra dilatada experiencia hem comprobat que son els més idónis, aplicant sempre la normativa vigent i per supost representant el medi ambient.

El nostre gran reto obra tras obra es la satisfacció dels nostres clients, agraintlis la confiança que depositen en nosaltes e intentant cumplir les seues expectatives, amb la garantía i profesionalitat que van a trobar en la nostra empresa.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:30 a 18:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube