Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

AULA XATIVA

Serveis » Serveis de formació (autoescoles, acadèmies...)

telf: 962284228

Aula Xàtiva és una empresa jove i dinàmica dedicada a la formació presencial especialitzada en informàtica i noves tecnologies.

Els nostres professionals compten amb l'aval de més de 10 anys d'experiència en el sector de la formació, que els permeten oferir ensenyaments de qualitat i adaptades als sistemes educatius més avantguardistes del moment, utilitzant per a això les eines més avançades tecnològicament, així com els mètodes d'aprenentatge més nous gràcies a la contínua formació i al reciclatge constant a què es sotmeten de manera continuada any rere any.

Disposem dels millors recursos humans i tècnics per oferir el millor servei de formació presencial en matèries de noves tecnologies, programari informàtic, edició i retoc fotogràfic, edició digital de vídeo, disseny web, ofimàtica, sistemes operatius, administració, gestió o programari empresarial especialitzat .

D'altra banda, comptem amb un ampli ventall de professionals associats a la nostra empresa, que ens permeten realitzar formació a distància de pràcticament qualsevol matèria formativa relacionada amb el món empresarial i destinada principalment al reciclatge del personal actiu en el món laboral o per a aquelles persones que busquen accedir a un lloc de treball a través d'una formació de qualitat que els avali la seva capacitat.

Entre les diferents matèries realitzades en el format a distància, destaquen les d'idiomes, màrqueting, comerç, dret, electricitat, electrònica, energia, mecànica o turisme entre d'altres. Totes elles compten sempre amb professors i tutors especialitzats impartint cada assignatura a estudiar per aconseguir una plena satisfacció de tots els nostres alumnes.

En el nostre centre de formació de Xàtiva, l'equip de professionals l'encapçalen d'una banda Javier Pardo (Tècnic en Administració de Sistemes Informàtics) i encarregat de la formació tecnològica del centre per a joves i adults, i d'altra banda Loles Aparicio (Tècnica en Administració empresarial) encarregada de la formació administrativa i de gestió així com de la formació a empreses i la formació als estudiants juniors. Tots dos són l'ànima d'Aula Xàtiva Formació i les cares visibles del centre, oferint un tracte molt personalitzat a cadascun dels nostres alumnes i sobretot transmetent la confiança i tranquil·litat d'estar treballant amb veritables professionals en el sector de la formació, amb un tracte amable, directe i sincer.

Aquesta és la característica que ens distingeix de la resta de centres de formació especialitzada tant de la ciutat com de la província, el nostre tracte directe amb el client donant la cara des del primer moment que entren a conèixer-nos en les nostres instal·lacions. Estem plenament convençuts que no trobaran una atenció tan personal i propera en cap altre centre de formació com el nostre i que a més aconseguiran els seus objectius formatius amb total garantia de satisfacció.

Horari:
Dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores i 16:00 a 20:30 hores.

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube