Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

BONUSAN ESPAÑA

Salut i bellesa » Herbolaris i dietètica

telf: 966463815
 

foto1Com
dietética

Bonusan vol contribuir una sensació de control sobre la salud propia. Som una empresa familiar, inspirada, que es dedica desde l'any 1966 al suministre de suplements alimenticis i extractes vegetals de calitat profesional. A present se es troba en set paísos. Portem a cap les tarees de investigació, deserrollament i producció en la nostra fábrica, úbicada en els Paísos Baixos.

Moltes persones encara ignoren que es pot arribar molt a través de l'alimentació, l'ejercici i la suplecció. Es una oportunitat perguda, no sols per al individu, sino també per a la societat. Per alló oferim un ampli acces als nostres conoiximents profesionals. Busquem de forma activa a comprender millor, i basantmos tot lo que decidim, fem i fabriquem en investigacions científiques.

Mirem un futur amb una millor calitat de vida per a tots: Living Queality. A través de la nostra fundació Natura Fondation, organitzem cursos i formacions en els terrenys de nutrició, ejercici, terapia ortomolecular y psiconeuroinmunología clínica. Tots els nostres esforsos es centren en un sol objectiu: oferirli un major control sobre la salud.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 17:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook