Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CABO CASSE S.L.

Llar i decoració » Material de construcció

telf: 965792502
 

foto1Com
Lloguer de máquinaria i ferretería

Cabo Casse SL es una empresa de lloguer familiar que es va estableir en 1999 i s'especialitza en el lloguer de maquinaria de construcció i jardinería, ademés de contar amb una amplia gama de productes complementaris en la nostra ferretería. En Cabo Casse, el nostre objectiu es proporcionar máquines i productes de calitat de marques llíder al millor preu per a oferir als nostres client productes profesionals al millor valor entre el preu i calitat.

Cabo Casse està úbicat prop del centre de Xàbia/Jávea amb bon acces fácil a la nostra unitat de 1200m2 on trobará estacionament i totes les ferramentes que necesita, desde l'edifici complet de sa casa fins cualsevol treball de bricolatje, que pugues fer en la casa o en el jardí.

Per a respaldar a aquestes marques llíders, oferim un excelent servici de postventa en el nostre taller especialitzat, on es poden reparar i reparar els típus de máquines.

Per a obtindre més informació, visite la nostra tenda o contáctens per teléfon o correu electrónic per a recibir un asesorament profesional i cordial.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00   


Seguix-nos en:

  • Facebook