Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CENTRAL POINT ACADEMIA

Serveis » Serveis de formació (autoescoles, acadèmies...)

telf: 961097667

foto1Com
Som una acadèmia d'idiomes al davant del metro Torrent Avinguda que treballa amb el mètode Callan. Diferents nivells en horaris de matí i vesprada. Per a totes les edats.

***CURSOS INTENSIUS A JULIOL: TERMINI D'INSCRIPCIO OBERT***

Comptem amb 12 nivells diferents segons el nivell de l'alumne. Per a això vam fer una prova de nivell prèvia (gratuïta) per tal de situar l'alumne en el nivell que millor s'ajusti a les seves necessitats i habilitats. Tots els nostres professors són nadius o bilingües i compten amb molts anys d'experiència en l'ensenyament. Tenim horaris tant matí com de tarda (dues classes per dia per a cada nivell) per ajustar-nos a la disponibilitat de l'estudiant amb flexibilitat.


El mètode Callan es basa en l'aprenentatge mitjançant la pràctica conversacional i oral. El 80% del contingut de les classes es treballa mitjançant conversa i repetició. Una classe on s'aprèn anglès Callen consisteix en un diàleg guiat pel professor cap als alumnes, com la majoria de les classes són pràctiques, el professor pot barrejar l'aprenentatge fonètic (pronunciació) amb l'escrit, de manera que no pares de parlar contínuament en el nou idioma.

D'aquesta manera, l'alumne aprèn a utilitzar i pronunciar les noves paraules i construccions bàsiques; amb l'avanç del professor arribaràs a gestionar situacions diferents de converses reals de forma ràpida, arribant a manejar els temps, construccions i arguments més avançats de forma correcta.

Les classes es basen en respondre preguntes del professor, i com el professor fa les preguntes molt ràpid. Per això, no ho pensis més i visita la nostra acadèmia d'idiomes per planificar el teu futur i aprendre una nova llengua amb total llibertat.

Oferim també altres serveis com traduccions, classes individuals privades, classes a empreses amb anglès de negocis,
preparació d'exàmens oficials com TOEIC i Cambridge, campaments i estades a l'estranger, espanyol per a estrangers, alemany i un grup d'anglès per a nens els dissabtes pels matins - Saturday 's kids, al centre ambiental del Vedat, on a més d'aprendre, es diverteixen en un entorn saludable.

Horari:

Horari administratiu de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram
  • Twitter