Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

chollopisos inmobiliaria en Carcaixent

Finances i gestió » Serveis inmobiliaris

telf: 668882017
móvil: 652626365
 

foto1Com
Chollopisos és una agencia inmobiliaria que opera en la comarca de la Ribera, especialment en les localitats de Carcaixent, Alzira, Alberic, Castelló de la Ribera i Manuel.

La nostra llabor és la de mediar entre els propietaris de les viviendes i les persones interessades en comprar, amb el fi de aconseguir una transacció que beneficie ambdues parts. Contem amb les ferramentes necessaries per que tots els tràmits obtinguen un resultat òptim. La nostra agencia s'encarrega de gestionar tota la documentació necessaria per arribar a la compravenda de la vivenda. Així mateix acompanyem als clients en la dificil tasca de conseguir la financiació per a poder realitzar la operació, arribant en moltes ocasions inclús al 100% del preu de la compra.

¿Com navegar per el nostre portal web ? Desde la home https://chollopisos.net podrás vorer de manera actualizada una amplia cartera de inmobles. Si ja has decidit el tipus de inmoble que necessites i la localitat, usa el nostre potent buscador que et mostrará les propietats que cumplixen els parámetres marcats.

Finalmente te ofrecemos nuestro consultorio inmobiliario online, donde puedes dejar por escrito sin registro y de manera gratuita tu consulta relacionada con una transacción inmobiliaria, estaremos encantados en responderla por el mismo medio. Accede al consultorio de consulta gratuita online.

Horari:
De Dilluns a Divendres de 10:00 a 20:00.
Per a una atenció preferent, per favor demane cita prèvia.

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram