Si dispones de un comercio electrónico en la Comunitat Valenciana
Únete al mayor directorio de comercios Más información
Si deseas iniciarte en la venta de comercio electrónico
Y resides en la Comunitat Valenciana Más información

Ficha del comercio

CLÍNICA DENTAL PUCHOL

Salut i bellesa » Serveis mèdics (clíniques, ortopedia...)

foto1Com
Dentista

Horario:

De dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00Dissabtes de 10:00 a 13:00


Clínica Dental Puchol es una empresa familiar amb més de 20 anys d'experiencia en el sector.

El nostre equip esta compost per odontólogos, especialistes, higienistes i auxiliars amb una filosofía compartida en el cuidado de la seua salud bucodental i en el traball minusios.

Som profesionals de la salud en constant renovació, per estar a l'ultima en les noves tecnologíes, oferint als nostres pacients els trataments més avansats, tant en estética dental com en salud bucodental i cirurgía.

Per alló, contem amb dos clíniques, una en Benitachell i l'altra en Xàbia, amb les instalacions acondicionades per asegurar una correcta higiene i seguritat. Els nostres gabinets inclueixen la més moderna tecnología odontosanitaria i radiológica, com maquinaria de radiovisiografía computerizada i sistema de diseny per prótesis per ordenador, així com cirurgía oral i máxilofacial.

Clínica Dental Puchol treballem diariament per ofreir la millor comoditat i facilitat.

La nostra misió es portar a cap la nostra activitat en base a una odontología integral i avançada, millorant continuament la seua calidad i situándnos a un pas per davant de les expectatives dels pacients, amb un alt percentaje de seguritat i garantía en el resultat dels trataments.

El nostre objectiu es ser la seua clínica de referencia i de confianza.

Sabem que el futur de la nostra organizació estará determinat per la calittat de la nostra resposta a les necesitat del pacient, per alló ens centrem en uns marcats valors d'honestitat, asesorament, i profesionalitat en tot moment amb els nostres pacients, per a que ells sigen el principal vendedor de la nostra imagen.

Síguenos en:

  • Facebook