Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CLINICA DENTAL PUERTO

Salut i bellesa » Serveis mèdics (clíniques, ortopedia...)

telf: 966461143
 

foto1Com
Dentista

Com dentista principal de Clínica Dental el Puerto, m'agradaría donarli una cordial benvinguda a la nostra clínica dental.

Amb base en Xábia, en la Costa Blanca, durant més de 20 anys, estem orgullosos de la reputació que hem estableit per oferir una gama completa de la reputacció que hem estableit per a oferir una gama completa de tractament dentals d'alta calitat en la nostra clínica dental moderna i relaxant.

En Clínica el Puerto, el nostre principal objectiu es "millorar els somriures", alentant i ajudantli a mantindre una boca i un somriure saludables per a tota la vida.

Hem estableit un equipo de dentistes e higienistes molt experimentats i altament motivats, que tenen el mateix objectiu, brindar el millor nivell d'atenció dental als nostres pacients en l'ambient més relaxat posible. També treballem en estrecha colaboracció amb especialistes de renom en Cirugía Oral, Ortodoncia e Implant Dentals, per a proporcionar una gama completa de servicis dentals de calitat.

No dupte en cridar a la nostra recepcionista per a obtindre més informació o per a concretar una cita. Estem açí pot ajudarli a aconseguir una sonrisa saludable!

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00. 


Seguix-nos en:

  • Facebook