Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CLUB FIT

Oci, esports i aficions » Gimnasis, pistes de birles y altres centres esportius

telf: 865664888
móvil: 602211051
 

foto1Com
Gimnás

Club Fit Jávea es troba en l'Arenal i el poble de Xàbia i oferix tot lo que necesites per aconseguir els teus objectius de salud i benestar. Club Fit Jávea oferix una amplia gama d'instalacions que inclueixen una sala de cardio fitness amb un sistema de monitorizació, dos clases grupals i una cafetería amb conexió Wi-Fi gratuita.

També trobaras un horari de més de 70 clases que inclueixen Cycling, Triatlón, CrossFight, CoreStix, CrossFunc, Strong by Zumba, LaDanza, Pilates, Stretch & Flow y Jumping. Per aquells que necesiten ajuda especial per aconseguir els seus objectius de salud i benestar físic, oferim clases particulars, rehabilitació deportiva, asesorament nutricional, orientació sobre el estil de vida y un test d'aptitud física. No dude en posarte en contacte amb nosaltres i parlar amb nosaltres sobre els teus objectius de salud i estat físic.

Vine a visitarnos! Apuntat per a hui de proba gratuita en Club Fit Jávea i descubrix les nostres excelents instalacions i la nostra gama de clases particularts de primer nivell.

Horari:

De dilluns a dijous de 09:00 a 20:30. Divendres de 09:00 a 19:30 Dissabte de 10:30 a 13:30 

Seguix-nos en:

  • Facebook