Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CONSTRUCCIONES CHOLBI

Llar i decoració » Material de construcció

móvil: 659975731
 

foto1Com
Construcció de viviendes, villes y chalets, reformes i colocacció de paviments i alicatats.

Decenes de villes i chalets porten la petjada d'una nova trajectoria de casi 30 anys en el sector de la construcció en Xàbia, Dénia, Moraira i tota la Costa Blanca en general. L'empresa va ser fundada en 1988 per Pedro Cholbi Castell, qui va centrar inicialment la seua activitat en rehabilitacions i reformes, activitats en les que va ser altament valorat.

En la actualitat, ha arreplegat el testic José M. Cholbi, fill del fundador, qui continua amb l'empresa més centrat en l'obra de nova construcció i reformes de villes i chalets. L'objectiu es respondre a un mercat más ampli i realitzar tot tipús de treballs en el sector de la construcció.

Un dels principals compromisos de Construcciones Cholbi es cuidar del entorn, eixe paisatje que ha convertit a Xàbia i a la Costa Blanca en un lloc únic. Amb eixa finalitat, procurem treballar amb materials de calitat i última generació, que son tratats per una plantilla totalment profesional com una dilatada experiencia.

Un esforç per a conseguir ser una empresa que construeix i reforma amb calitat, aposta per l'innovació i defendeix el bon gust de cada detall. I el mes important: que escolta al client en tot el moment de l'obra.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:30Dissabtes de 08:00 a 13:30 


Seguix-nos en:

  • Facebook