Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CONSTRUCCIONES SAPENA Y LUNN, S.L.

Llar i decoració » Material de construcció

móvil: 669164722
 

foto1Com
Construcció i Reformes

Construccions Sapena y Lunn S.L es una empresa de construcció de carácter familiar, som una empresa constructora d'obra nova, rehabilitacions i reformes.

El nostre prestigi es situa en l'experiencia i calitat d'acabats a un preu competitiu, brindant asesorament i cumplint puntualment amb els plaços estebleits per a al final de l'obra.

Formen part del nostre equip: fontaners, albañils, electricistes, pintors d'interior i d'experior (fachades), yesos, carpinters, cerrajers, etc. Tots ells perfectament cualificats en el seu ofici.

En la nostra empresa contem amb experts que li asesorarán amb serietat i compromis. Sigen el nostre principal objetivo en Xàbia, Dénia, Els Poblets, Pedreguer, El Poble Nou de Benitaxell, Teulada, Moraira, Calpe i en les restants poblacions de la Marina Alta, pero estem dispostos a llevar a cap projectes a cualsevol área si açó fora necesari

Asegurem calitat en la construcció realitzada, ja que sempre usem materials de primeres calitats, pero sobre tot trobará en nosaltres la confiança que vosté necesita.

Horari:

De dilluns a dissabte de 09:00 a 21:00


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram
  • Twitter