Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

RELOJESMANIA

Joieria - Rellotgeria » Joieries, rellotgeries

telf: 961520779

Rellotges de qualsevol tipus, de xiquet, home i dona de les marques Citizen, Casio, Viceroy, Hugo Boss... Canvi de piles i reparació de rellotges.

Rellotgeria a Manises.

Disposem de qualsevol tipus de rellotges de polsera i despertadors, marques com Citizen, Hugo Boss, Ferrari, Casio, Viceroy, Mark Maddox, Daniel Wellington, Hygge... etc.

Des de 1991 al servici dels nostres clients en la nostra botiga, i ara també en tot el món des de la nostra pagina web www.relojesmania.com

Si vols comprar rellotges a Manises, no dubtes a visitar-nos perquè tenim la millor oferta de rellotges de totes les marques. Disposem de servici propi de reparació, canvi de piles i servicis de neteja i manteniment.

Rellotges d'home, de dona.., rellotges per a xiquets o per a ocasions especials com una comunió, una jubilació, una boda.

Tenim un ampli assortiment de corretges per a rellotge, i som distribuïdors oficials de totes les marques amb què treballem (Citizen, Daniel Wellington, Mark Maddox, Ferrari, Hugo Boss, Hygge, Viceroy) . T'esperem en la nostra rellotgeria del Carrer Riba-roja 45.

Horari:
Dilluns a divendres: De 10 a 14h i de 17 a 20h
Disabtes: De 10 a 13:30h

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • instagram
  • Twitter
  • Youtube