Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CROWN PROPERTIES (INMOBILIARIA)

Finances i gestió » Serveis inmobiliaris

telf: 965790862
móvil: 672128059
 

foto1Com
Inmobiliaria

Com agents inmobiliaris, les operacions de Crown Propieties cubrixen tot el aspecte desde villes noves i de reventa, cases adosades i apartament fins a parceles, negocis, locals comercial i projectes de desarrollo.

Treballem en varios agents establits i de bona reputació en Xábia per oferir als nostres clients la opció més amplia posible, reducint així la necesitat d'arrimarse a múltiples agents.

Com gerents d'aquest projecte per a remodelacions i construcció, Crown Construcciones treballa amb els clients per a garantizar que obtigen lo que desigen i per el que pagen, desde els plans inicials, fins la obtenció de licencies, contrucció, inspeccions, autoritat local. Crown está mes que feliç de proporcionar ejemples de treballs completats i referencies.

Tot el nostre personal parla anglés i español com primer i segon idioma, i tenim traductors disponibles amb cita previa en altres idiomes europeus.

Pot trobar les nostres oficines en l'áre de l'Arenal en Xàbia, en l'esquina de la Avinguda de la Fontana i l'Avinguda de París entre la plaja i la cerretera principal.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 17:00