Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

CYCLUS RUTAS EN BICI

Oci, esports i aficions » Material esportiu

móvil: 670719476
 

foto1Com
Rutes en bicis eléctiques

Disfruta de Rutes Guiades en Bici per Xàbia/Jávea, d'una manera més ágil, gracies a les nostres fabuloses TREK Eléctriques amb Batería BOSCH. En tots els trajectes, sempre trovarás rincons de gran bellesa. La costa de Xàbia, esta considerada una de les més belles del mediterrani.

En totes les rutes, procurem circular per camins i carreteres poc transitades o amb el tráfic restringit per a vehicles a motor. D'aquesta manera podem arribar a llocs on un altre vehícle es dificil o imposible accedir. Així es pot disfrutar d'unes rutes tranquiles i placenteres, on les nostres bicis eléctriques no vam a tindre problema per a circular, i ademés disfrutant casi sense esforç, de parajes especialment únics.

Es poden planejar rutes per a celebrar events: Aniversaris, reunións d'amics, despedides, reunions laborables, etc...

RUTES PER EL INTERIOR DE LA MARINA ALTA

En les estacions de la tardor, hinvern i primavera, també ens adentrem en les nostres rutes en les valls de la comarca del interior de la Marina Alta. El clima ens favorix, ja que açí les estacions gelades no eu son tant, tenim unes temperatures molt suau, i per aixó, podem permitirmos el luxe de disfrutar d'aquestes rutes tot el any.

Recorrem la Vall de Laguar, Vall d'Ebo, Vall de Gallinera i la Vall d'Alcalá, visitant rincons com: les pintures rupestres de Pla de Petarcos, els poblats moriscos, la Cova del Rull... i en primavera el espectácle de vorer els cirers en flor.

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Twitter