Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

ECOPOOLS

Serveis » Construcció, instal·lacions i manteniment

telf: 966461974
 

foto1Com
Ecopools, empresa dedicada al món de la piscina, construcción, renovació, venda i instal·lació.

Si desitja tindre la piscina dels seus somnis, la seua empresa es Ecopools-Construma.

Construma conta amb més de 20 anys d'experiencia en la construcció de piscines i spas, en els que a portat a cap tot tipús de projectes: piscines públiques i privades. Empresa pionera en el diseny i construcció de piscines ecológiques. També a guañat el premi a la millor piscina residencial en el curs intenacional, Premis Poll & Wellness Barcelona.

En Ecopools - Construma trobará tot lo que está buscant, ja que oferix altres servicis com cualsevol tipús de construcció i renovació, rehabilitació de piscines, mantenimer, servici técnic i una amplia gama de productes, acesoris i equips per a la seua piscina. 

La nostra empresa poseix una trajectoria de més de 18 anys en el món de la construcció de vivendes, piscines i reformes en general en Xàbia, Moraira, el Poble Nou de Benitaxell, Calp, Altea y la Costa Blanca d'Alacant.

Treballem habitualment per a clients particulars i també per a profesionals (constructore, promotores, interioristes, tc) i per ofreir un major servici als nostres clients, disposem d'una tenda amb tots els prodictes i equipament relacionats en el món de la piscina.

Realitzem piscines, tant de nova construcció com rehabilitació o reparació. Piscines exteriors, interiors, naturals, amb el comú denominador de la calitat i el treball ben fet.

Desde el diseny fins a la posta en marcha, ens encarreguem de tot el proces.

Tenim una llarga llista de clients satisfets.

Horari:

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00Dissabtes de 9:00 a 13:30


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram