Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

EL RACONET

Hosteleria i turisme » Bar-Cafeteria

foto1Com
Bar - Restaurant

En el Restaurant El Raconet, som popularment coneguts per les nostres generoses racions i el ambient familiar. Cuidem dels nostres clients i per alló els oferim una relació calitat-preu sense copetencia en la nostra localitat. Tenim una gran varietat de plats, per agaradar a grans i a menuts. Pizzes, bocadillos, kebabs, plats combinats, ensalades... Tot el que puges imaginar. Disposem de terraça, be situada en ple casc antic de Xàbia i de salons amplis i climatizats. Si encara no ens coneixes, te estem esperant. Si ja ens coneixes, sabem que tornarás.

Volem tindret amb nosaltres, pero si no t'apetix ixir, també teu portem a casa, Dispondrás de tota de la nostra carta per demanar a domicili, al mateix preu. També, organitzem sopars i menjars per a grups i celebracions. Pero la millor manera de disfrutar del nostre menjar es sentats en la nostra terrasa, en ple centre de Xàbia o en els nostres salons climatizats.

Disposem de plats exótics, combinats clásics, kebabs en plat amb diversos acompañaments, pites i rollos, pizzes al gust, ensalades completes, bocadillos, sandwichos, hamburgueses, perritos e infinitat de posrtres a elegir.

Horari:

Dilluns, dimecres, dijous, divendres, dissaptes i dumenges de 08:30 a 24:00


Seguix-nos en:

  • Facebook