Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

GENERAL POOLS

Llar i decoració » Material de construcció

telf: 965795760
móvil: 615538331
 

foto1Com
Construccións de piscines i cases

General Pools es una empresa dedicada a la construcció de piscines, estableida en Xàbia fa més de 20 anys i que conta a demés amb una extensa cartera de clients.

El nostre equip de diseñadors s'encarrega del seu projecte desde el inici del mateix, diseny, plans i construcció de la seua piscina. Tot corre a carreg d'aquestos profesionals, en General Pools no subcontratem, lo que ens dona domini i control total del seu projecte. D'aquesta manera asegurem les feches del comensament del seu projecte i la finalització, garantía de calitat de les obres realitzades per els nostres experts. Aquestos son els lemes fundamentals en la nostra organització que sap que els seus clients esperen la major d'una de les empreses líders dedicades a la construcció de piscines en la Costa Blanca.

Un dels nostres consultors li oferirá multitud d'opcions a tindre en conte a l'hora de considerar i planetjar la seua piscina, desde la seua posició i localització, formes i estils, opcions d'arrere d'elles el sistema de motors i bombes d'aigüa.

En General Pools cuidamos hasta el último detalle a la hora de construir la piscina de su sueños.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00