Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

GUNITEC POOL

Serveis » Construcció, instal·lacions i manteniment

telf: 902555171
 

Construcció de Piscines

Gunitec va ser fundada en l'any 1976 per el nostre pare Marcos Gisbert Perez, el cual ha sigut el gerent durant tots aquestos anys i nosaltes, Marcos, Maricruz i Lucas (els seus fills) som la següent generació de l'empresa.

Amb més de 3.500 piscines construides, hem intentat durant tots aquestos anys innovar i oferir el millor servici posible de la construcció de piscines de luxe i spas.

Hem sigut premiats per diversos organismes en el nostre sector, el primer d'ells va ser el premi a la Major Piscina en el saló Internacional de Piscina en Barcelna en 1991 i el últim d'ells va ser el pasat 2011, elegida una de les nostres piscines a la Millor Piscina Privada en España per la Revista Piscinas XXI. Creem que una piscina es per tota la vida i que hi ha que personalitzarla acort amb les necesitats de cada familia. Estaríem encantats de poder ajudarte a realitzar la piscina de la teua vida. Ens dones la oportunitat?

Pots tinde més informació en el nostre blog, on anirém contat aconteciments de la nostra empresa i tot lo realacionat amb el sector de les piscines de luxe i spas, on descubrirá diferents estils i conceptes de piscines i spas i presentació d'innovacions del sector.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 19:00 Dissabte de 09:00 a 14:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Youtube