Si dispones de un comercio electrónico en la Comunitat Valenciana
Únete al mayor directorio de comercios Más información
Si deseas iniciarte en la venta de comercio electrónico
Y resides en la Comunitat Valenciana Más información

Ficha del comercio

HOTEL VILLA NARANJOS

Hosteleria i turisme » Hotels, hostals i pensions

foto1Com
Hotel

Horario:

24H 


Tot l'equip del hotel volem oferirte una estancia cómoda, divertida i tranquila. Ens encanta treballas per a cuidar als nostres clients i fer que es sentixquen com en casa, sense renunciar als numerosos servicis que posem al seu abast.

La nostra situació privilegiada front a la platja de l'Arenal et permitirá disfrutar del mar i de tota la oferta lúdica del paseig maritim sense ningún esforç, reservant les energíes per a degustar la gastronomía, adentrarse en el llegat cultural, practicar un sensefí de deports acúatics i recorrer les rutes de senderisme que ens oferix la nostra bella Xàbia.

El hotel consta de 150 habitacións, amb vistes al mar i el majestuós Montgó, totes elles reformades en el 2011, i en constant acualització en aquekks detalls que pugen fer la teua estancia més confortable. Disposem d'un ampli buffet de menjar tradicional, amb distint típus d'arroços i receptes locals, acompañada d'una magnífica área d'ensalades, verdures, peixos i carns, una amplia varietat de formatjes i embutits, la millor fruita de la zona i una delisiosa repostería, tot alló marinat en la nostra selecció de vins.

Síguenos en:

  • Facebook