Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

HOTEL VILLA NARANJOS

Hosteleria i turisme » Hotels, hostals i pensions

telf: 965790050
 

foto1Com
Hotel

Tot l'equip del hotel volem oferirte una estancia cómoda, divertida i tranquila. Ens encanta treballas per a cuidar als nostres clients i fer que es sentixquen com en casa, sense renunciar als numerosos servicis que posem al seu abast.

La nostra situació privilegiada front a la platja de l'Arenal et permitirá disfrutar del mar i de tota la oferta lúdica del paseig maritim sense ningún esforç, reservant les energíes per a degustar la gastronomía, adentrarse en el llegat cultural, practicar un sensefí de deports acúatics i recorrer les rutes de senderisme que ens oferix la nostra bella Xàbia.

El hotel consta de 150 habitacións, amb vistes al mar i el majestuós Montgó, totes elles reformades en el 2011, i en constant acualització en aquekks detalls que pugen fer la teua estancia més confortable. Disposem d'un ampli buffet de menjar tradicional, amb distint típus d'arroços i receptes locals, acompañada d'una magnífica área d'ensalades, verdures, peixos i carns, una amplia varietat de formatjes i embutits, la millor fruita de la zona i una delisiosa repostería, tot alló marinat en la nostra selecció de vins.

Horari:

24H 


Seguix-nos en:

  • Facebook