Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

INDIGO

Llar i decoració » Llar i decoració en general

telf: 966460051
móvil: 652079228
 

foto1Com

Originalment començarem amb una tenda en Brighton, Anglaterra, seguida d'una en Lewes. Pronte descubrirem que altres compartíen el nostre amor per el productes de gran calitat i el nostre entusiasme per les artesaníes tradicionals amb nous disenys. Açó ens va animar a continuar y descubrir més per als nostres clients que pronte es convertirán en els nostres amics.

Amb un verdader amor per el mar, finalment estableím la nostra base en la nostra ubicació de ensomni a orilles del Mediterráni en España. En primer lloc, es va ignagurar el número 30 en Gata i una volta que en varem donar conter de que aquesta área sería el nostre hogar de tota la vida, llançarem Indigo, una galería i tenda en l'hermosa bahía de Xàbia, en 2008.

El nostre desig es seguir evolucionant en a portat a obrir una segona Tenda/Cafetería, Casa Indigo, també en el port de Xàbia. Ubicat en una de les antigues cases de pescadors, aquest edifici original te un lloc especial en el cor de la gent local i es amat per tots els que la visiten.

Amb un encantador patí jardí i una terraça amb vista a la bahía, te hermoses vistes per dins i per fora.

Ens agrada pensar que els nostres descubriments fan feliços a les persones. Si son locals i viuen en la nostra comunitat o si han viatjat llunt per a encontrarnos.

Horari:

De dilluns a divendres de 10:30 a 20:30Dissabte de 10:30 a 21:00Diumenge de 11:00 a 21:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • instagram
  • Pinterest