Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

JÁVEA CONSTRUCCIONES

Llar i decoració » Material de construcció

telf: 966471740
móvil: 625379461
 

foto1Com
Serveis de construcció

Som un equip de profesionals que es dedica a la construcció d'obres noves i a les reformes, manejant i realitzant projectes amb principis de calittat, temps, abastos i costos. Adaptem les especificacions técniques i els planos a les diversos requeriments dels nostres clients.

El nostre equip treballa en un ambient adecuat i agradable, amb motivacions i coneiximents de respectar les condicons del medi ambient en el que tots vivim. Realitzem tot tipús de projectes, menors o grans, i tots els nostes clients recibeixen un servici profesional i personalitzat així com un resultat de la més alta calitat.

El nostre responsable de la construcció os ofreixerá un servici integral: Planificació, organització i direcció de l'obra; control de costos, calitat i seguritat; coordinació de subcontratistes; supervisió dels treballs; i gestió técnica i económica de l'obra.

En cas necesari, treballem a menut amb arquitectes que li ajudarán a optimitzar i millorar el seu projecte.

Ens agrada manejar i supervisar els projectes d'obra i reformes amb els que ens comprometem, sigent reconeguts per la calitat del treball, els servisis garantitzats, l'asesorament, els consells personalitzats i la seguritat. Que el client termine plenament satisfet del treball entregat es el nostre principal objectiu.

Horari:

De dilluns a divendres de 08:30 a 18:30 Dissabte de 09:00 a 13:30 


Seguix-nos en:

  • Facebook