Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

JAVEA HOMES S.L.

Finances i gestió » Serveis inmobiliaris

telf: 965795154
móvil: 658947002
 

foto1Com
Serveis de compraventa o alquiler de vivendes.

Som una empresa idependent dedicada al món inmobiliari per més de 25 anys en Xàbia. Sempre treballem amb instruccions directes dels propietaris, si no tenim el producte, contem de relacions comercials amb empreses series i estableides de la nostra localitat, ademés disposem d'una amplia red de colaboradors através del nostre colegi de API d'Alacant, amb el número de colegiat 893. 

Som agents adscrits a Servihabitat amb lo que ampliem la nostra oferta de producte amb propietats procedents de recuperació bancaria.

Sent una empresa de prestigi i amb un ampli coneiximent del mercat local, som l'elecció idónea per a ajudarli a trovar la millor propietat que s'ajuste a les seues necesitats i estil de vida.

Ademés li asesorarem en tot el process de trámits i gestió de compra de la propietat de la seua elecció, de aquesta forma vosté ahorarrá temps i diners.

Contem amb personal altament cualificat i multilingüe que tindrán el gust de atendreli i guiarli d'una manera atenta i calurosa.

Lo més important per a nosaltres es "Satisfatre les necesitats através de l'exelencia en el servici".

Obtindre un clar entendiment dels seus requisits i objectius personals es sumament important, amb el fí de oferirli la solucció a les seues necesitats.

La compra de la seua casa o propietat es una de les decisions en inverions més importants de la seua vida, i per aixó en Jávea Homes no li tomarem a la lleugera.

Esperem tindre el plaer de coneixerlo personalment açí en Jávea Homes.

Horari:

Dilluns, dimarts i divendres de 09:30 a 14:00 i de 16:30 a 18:00Dimecres de 09:30 a 14:00Dijous de 16:00 a 18:00Dissabte de 10:00 a 14:00


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • Youtube