Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

KAROON PILATES STUDIO JÁVEA

Oci, esports i aficions » Gimnasis, pistes de birles y altres centres esportius

telf: 966462235
móvil: 609678433
 

foto1Com
Pilates

Som 100% Pilates. En Karoon Pilates ens comprometem a ajudarli a conseguir un cos més fort, ágil, flexible. Siga cual siga la teua condició física.

Sols tenim un cos i una llarga vida per a disfrutar.

Elegix correctament a que profesional li deposites la confiança del teu benestar corporal. Compara i no et deixes confundir. Vine a coneixermos i la teua vida comensará a cambiar.

En Karoon Pilates, ademés del entrenament personal (on es pot desarrollar tot el potencial del métode), entrenem en grups reduits estructrurats per nivells de entrenament que fomenten el adecuat proggres del alumne. Som grups de entrenament de dos díes a la semana. El nostre objectiu es que cada alumne estiga en el grup y el nivell d'entrenament que en cada moment necesita per a poder seguir evolucionant.

Som els únics que fem una valoració per a vorer el estat inicial del alumne i poder així donarli el millor servici.

Es trata d'una clase privada en la que anem a vorer lo que el teu cos nesesita, si tens o has tingut algún dolor o lesió (ens pots aportar radiografíes, informes médics, resonancies, etc) o simplement que músculs tens més débils, acortaments musculars, desviacions posturals, tot per a vorer el teu nivell i poder recomendarte sempre la millor opció respecte al teu tipo de clase.

Perque tenim l'experiencia de 10 anys millorant y reformant cosos i contem amb els millors profesors i fisioterapeutes amb la millor formació de Pilates.

Horari:

De dilluns a dijous de 07:30 a 13:30 i de 14:30 a 21:30Divendres de 08:00 a 20:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +