Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

LA CAIXA

Finances i gestió » Entitats financeres

telf: 965790166
 

foto1Com
Banc

"La Caixa" es crea a partir de la fusió, en el any 1990, entre la Caixa de Pensions per a la vellea i d'ahorros de Cataluña i Balears, fundada en 1904, i la Caixa d'ahorros i Monte de Piedad de Barcelona, fundada en 1844. Desde els seus inicis, "la Caixa es va dedicar de forma prioritaría al ahorro familiar i a oferir a tots els seus clients un segur per a la vellea, cuant todavía no existía aquest tipús de prestació social en España.

Així, desde els seus orígens, "La Caixa" es va caracteritzar per un fort compromís social i una vocació de treball a favor del interés general, tant a través de la seua activitat financiera com la de la seua Obra Social, que financia i manté activitats de carácter social, educatiu, cultural i científic.

Aquesta vocació de servici s'ha mantés a lo llarg d'aquestos anys i es reforsa amb la creacció de la Fundació Bancaria Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "La Caixa".

La fundació Bancaría "La Caixa" gestiona de forma directa l'Obra Social que s'ha caracteritzat históricament a "La Caixa", i ademés, agrupa en CriteriaCaixa totes les participacions accionariales de Grup "La Caixa", en sectors com l'energétic, les infrastuctures, els servicis i el negoci inmobiliari, i en CaixaBank, el grup financier líder en la banca minorista en el mercat español.

Amb la fundacció Bancaria "La Caixa", es mantenen, fortaleixen i desarrollen els ámbits d'actuacció fundamentals de "La Caixa" desde els seus origens: el financier, l'empresarial i el social, la raó de ser.

Per décim any consecutiu s'invertixen 500 millons d'euros en l'Obra Social, que aumenten en 2017 fins 510. Aquest presupost es destina a construir una societat major, més justa i amb més oportunitats per a tots.

Horari:

De dilluns a divendres de 8:15 a 14:00


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Twitter
  • Youtube