Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

LA TAGLIATELLA

Hosteleria i turisme » Restaurants

telf: 966472984
móvil: 628156859
 

foto1Com
Franquicia de restaurants de restaurants italians

Pizzes confecionades en el trandicional forno Italiá: carpaccios acompañats de genuina mozzarela di bufala, ensalades amb forma de torre de Pisa, elaborades amb auténtiques vertures a la plancha; risottos amb marget de ànec i trufa, amb ibérics...; més de 400 combinacions de pastes i salses, panna cotta, tiramisú caser, geats artesanals... Conforten una amplia oferta materialitzada de generoses racions perfectes per a que les disfrutes en una compañía dels teus. Ademés, condiccionem totes les nostres receptes amb auténtic oli d'oliva virgen extra.

La Tagliatella acosta l'experiencia Italiana a tots els paísos en el que te preciencia, transmitint aquesta cultura i la seua forma d'entendre la gastronomía fora de les fronteres d'Europa. Una marca internacional el del cual el seu secret es ser fiel a les reels i al origen de una de les gastronomíes més riques i amb més aceptació en el món. La Tagliatella transporta a eixa experiencia Italiana que va molt més enllá del menjar, que s'enriqueix amb els valors típicament mediterránis com son el moment pausat dedicat a disfrutar del menjar, la varietat en la taula i compartirla en els sers més próxims i vuiguts. Un concepte que, per la nostra experiencia, no coneix fronteres.

Horari:

Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i diumenge de 13:00 a 16:30 i de 19:00 a 23:00Dissabtes de 13:00 a 16:30 i de 19:00 a 24:00. 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • instagram
  • Twitter
  • Youtube