Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

LECLERCQ SURFING

Oci, esports i aficions » Gimnasis, pistes de birles y altres centres esportius

telf: 966114180
móvil: 658900807
 
 

foto1Com
Tienda escuela especializada en SURF y PADDLE SURF.Servicio de alquiler de material y guardatablas.Monitores titulados.Clases particulares o en grupo.Todo el año abierto.

El projecte Leclerq Surfing naix en 2001, en un menut corner d'una tenda de roba de caballer ubicada en el port de Xàbia amb el nom de LECLERQ. El gerent de la mateixa, Telmo, gran aficionat a deports de mar, ante el creiximent de practicants de surf i l'aparició del surf a remo (sup) desideix obrir en 2011 junt a la seua dona Milene en la platja de l'Arenal, un altre punt de venta téxtil pero oferint ademés servicis de clases de surf/sup, lloger de material i guardatables.

Xàbia, per la seua orientació est/norest/ recibix els swells amb gran període provenents del Mediterráni nort, i si a aquest li sumem els fons, es converteix en un dels millors spots de surf de la Comunitat Valenciana.

Xàbia, amb les seues costes repeletes de acantilats, islletes, menudes cales i platjes d'aigües transparents, així com la riquesa del seu fons marí, permiteixen que la práctica del sup siga un auténtic disfrute.

Treballem amb les marques BILLABONG, VISSLA, QUIKSILVER, ROXY en neoprens home, dona i xiquets

En cuanr a roba portem LOREAK MENDIAN, VISSLA, PUKAS, CAPTAIN FIN, NIXON, LOST, DAKINE y SURFEIROS PIRATAS.

Calçat de la marca española RODIA.

En la nostra tenda et podrem aconsellar sobre tot lo relacionat amb el SURF y PADDLE SURF, tenim a la venta tot lo necesari per a poder practicar aquestos deports. Treballem les marques FONE, , BIC, NEXT, PUKAS, MEDNESS, QUIVER, OCEAN&EARTH, OVER BOARD, TOWAN BOARDS, MANERA, OAM...

També disponem de material per a realitzar LONGSKATE, treballem amb les marques CARVER y FLYING WHEELS.

Horari:

De dimarts a dissabtes de 11:00 a 14:00 i de 16:30 a 19:30.Diumenges de 11:00 a 14:00


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • instagram