Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

LEXTAX CONSULTING

Finances i gestió » Gestories-asesories

telf: 965792015
móvil: 683465467
 

foto1Com
Abogats

LexTax Consulting es un despatx d'abogats, altament especialitzats en asesorament físcal internacional.

La relació amb els nostres clients es fundamenta en l'asesorament integral, la eficacia, el compromís i el tracte personalitzat.

Per a nosaltres, cada client es una oportunitat d'establir una relació d'orgull mutue entre el client i abogat. Escoltem als nostres clients, comprendem les seues necesitats i tratem de anticiparnos a les mateixes. Així es com entendem els tractes als que vos enfreneu i anticiparnos als recs que podau trobar.

Els nostres servicis abarquen tots els materials del dret, com son el dret tributari, dret civil i de sucesions, dret inmobiliari, dret mercantil i dret laboral. Així mateix asesorem a autónoms i empreses, gestionant totes les obligacions en materia contable, físcal i laboral.

Contem amb una amplia red de colaboradors, tatn abogats com asesors físcals de reconegut prestigi a nivell internacional.

Les nostres oficines es troben en el Casc Históric de Xábia, en Alacant (España). Estem a dispocició dels nostres clients per a despazarnos i asesorarlis en les provincies d'Alacant i Valencia, i en especial en altres municipis de ls Costa Blanca, com son Teulada, Moraira, Denia, Oliva, Benissa, Calp, Ondara, Gata de Gorgos, Benitachell, Orba, Xaló i Pego.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 18:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • LinkedIn
  • Twitter