Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

LIMPIEZAS DOMINGO E HIJOS

Llar i decoració » Material de construcció

móvil: 672196194
 

foto1Com
Neteja i manteniment de red de sanejament

Limpiezas Domingo e Hijos conta hui en día, amb una extensa experiencia de més de 15 anys i un equip de profesionals altament cualificats, lo que lis garantiza un servici eficaç a preu competitius en la zona nort de la provicina d'Alacant i la zona sur de Valencia.

Desde els nostres inicis, hem tingut clar la nostra misió i valors com empresa de manteniment de la red de sanejament. Actualment, tenim la certeza de que gracies de la lealtad als nostres principis profesionals, hem conseguit un llarg historial de clients satisfets i treballs ben fets. Per aixó, continuarem per el camí que ens ha marcat.

La nostra misió es: asegurarlis als nostres clients que resolverem ágilment els seus problemes relacionats amb la red de sanejament.

Ademés, som una empresa que es preocupa per la conservació del medi ambient, asunt aquest estrechament vinculat amb la nostra activitat profesional.

Cuant contrata servicis de neteja i manteniment de les seues tuberíes amb Limpiezas Domingo e Hijos, está contratant servicis de total garantía. Per aixó, també ens esforzem per asesorarlis a prop del manteniment que les seues tuberies necesiten per a conservarse en millor estat per més temps.

Els nostres valors son: la confiança, la cercanía, la calitat, la comunicació i la transparencia, tot alló basat en un servici personalitzat, per que per a nosaltres, cada un dels nostres client es únic i mereix una atenció especial i una solució específica.

En Limpiezas Domingo e Hijos, sempre ens a mogut la millora continua. Aquesta inquietud per trobal la solucció perfecta a cada cas ens ha portat a gestionar les certificacións. També ens a portat a adquirir equips dotats de l'ultima tecnología en el sector del menteniment de reds sanitaries, i a diversificarnos en árees altament especialitzades.

En Limpiezas Domingo e Hijos, posem a la seua disposició una amplia gama de servicis per a la seua red de sanejament en cualsevol punt de la Marina Alta.

Ademés del nostre equip de técnics i experts, en Limpiezas Domingo contem amb ferramentes i vehícles equipats amb maquinaria moderna per prestar un servici de la més alta calitat, lo més rápid i menys invasiu posible.

El saber fer dels nostres profesionals es complementa perfectament amb l'equipament que hem obtingut, a un preu competitu i ajustat a les seues necesitats.

En Limpiezas Domingo posem a la seua satisfacció (i per ende la calitat) per davant. Per lo tant, aquestos valors es donen per sobreentinguts a l'hora de oferir els nostres servicis generals.

Al contratar els nostres servicis generals de manteniment i neteja en la zona nort d'Alacant i Dur de Valencia, podrá confiar en que tindra un resultat garantizat i a l'altura de les seues expectatives.

Si te algún cas especial que requerixca personal i equipament altament especialitzat i la seua vivenda, local comercial, nau, edifici o comunitat de propietaris es troben prop de Calp, Dénia, Xàbia, Teulada, Moraira o Benissa, no dupte en posarse en contacte en nosaltres.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook