Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

LOGIC FINANCIAL CONSULTANTS

Finances i gestió » Gestories-asesories

telf: 965020444
móvil: 618905560
 

foto1Com

Els consultors financiers Logic son asesors financiers independents i totalmento reguladors que cubreixen la Costa Blanca, Murcia i Lanzarote.

Oferim una gama de servicis financiers, desde pensions i asesoría d'inversió fins administració de patrimoni i mitigació d'impostos. Sigent  independents, podem accedir als millors productes del mercat.

Per a la majoría de les persones, el món de les finanzes es compleix i, a voltes, confus. Exiteix una gran varietat de productes i opcions disponibles i es difícil saber si está recibint el millor asesorament imparcial.

Per als expartiats que viuen en l'extranjer, a qui et dirijeixes? Desentranyar els fets de la ficció i oferirli asesorament financier independent i clar?

En Logic, ens enorgullesem del toc personal i ens asegurem de que totes les relacions que establezem pugen superar la proba del temps. Açó es reflexa en les nostres relacions duraderes amb els clients i, lo que es més important, amb les nostres conexions profesionals.

Treballem amb un número selecte de Contadors/ Asesors, Abogats i Especialistes en Impostos Internacionsl. De fet, es posible que esiga consultant el nostre lloc web después de ser referit per una de aquestes organizacions. Els nostres clients provenen de referencies de diches compañies o de clients existents.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:30 a 17:00. 


Seguix-nos en:

  • Facebook