Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

OPEL MARINA MOTOR

Vehicles » Compravenda de vehicles

telf: 965732925
 

foto1Com
Venda i Reparació de Vehicles nous i ocasió. Concessionari Opel

En La Marina Motor portem treballant per als nostres clients des de 1983 posant a la seua disposició els nostres 1000 m² d'instal·lacions als quals oferim tots els vehicles de la gamma Opel, vehicles KM0, semi nous, ocasio de totes les marcar, així com una àmplia gamma de Serveis a través del nostre taller. Comptant amb personal altament qualificat per a cuidar del seu vehicle i agraint per endavant la confiança depositada en nosaltres durant tots aquests anys.

Taller de mecànica i electricitat

Només utilitzem Recanvis Originals Opel i totes les operacions realitzades en les nostres instal·lacions tenen 2 anys de garantia en materials i mà d'obra. Demane un pressupost previ sense compromís i aprofite's de la nostra experiència, l'assessorarem per al millor manteniment del seu automòbil.

Taller de xapa i pintura

El seu cotxe és la seua imatge. Totes les operacions són realitzades per professionals qualificats, utilitzant els últims avanços tecnològics en instal·lacions i equips, i productes i sistemes de pintura de la màxima qualitat i amb les garanties de Opel.

Recanvis originals OPEL

Només utilitzem Recanvis Originals Opel totes les operacions realitzades tenen 2 anys de garantia en materials i mà d'obra. Demane pressupost previ sense compromís i aprofite's de la nostra experiència.

Accessoris originals OPEL

Llandes d'aliatge, volant i fins i tot les barres portants, la qualitat de la gamma d'accessoris ha sigut rigorosament comprovada. El segell Disseny Original li garanteix que cada Accessori Opel s'adapta al seu automòbil, assegurant-li els màxims nivells de qualitat i seguretat.

Cotxe substitutiu

Quan el seu cotxe estiga en el taller, no ha de preocupar-se. Pot disposar d'un vehicle de substitució per un preu reduït i continue gaudint de la carretera.

Recollida i lliurament a domicili

Recollirem el seu Opel en el seu domicili, el portem al taller per al seu manteniment o reparació, i el portarem de nou fins a la porta de la seua casa, en perfecte estat i llest per a la carretera. Per un cost addicional reduït, estalviarà temps, guanyarà en comoditat.

Targeta clients VIP

Gaudi dels avantatges de la nostra Targeta Vip, amb excel·lents descomptes i ofertes. També podrà tindre a la seua disposició un vehicle de substitució així com servei de recollida i lliurament a domicili totalment gratis.

Pol. Ind. La Pedrera - C/ Ricardo de la Cierva, 8 - 03720 Benissa (Alacant)

Tel. 965732925
Whatsapp 639213646
Whatsapp 670243649

Email: marinamotor@marinamotor.net

Horari:

Dilluns-Divendres 09.00-18.00


Dissabte Tancat (cita prèvia)

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • instagram