Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

PERGAMINOS Y HERÁLDICAS ARTE 23

Llar i decoració » Artesania, ceràmica, regals i basar

telf: 965542978

Artesans especialitzats en realitzar a mà pergamins per homenatges i heràldiques amb escuts de cognoms. També ofereixen artesania en fusta, ceràmica, orfebreria i cristall.

Gran varietat d'acabats i preus en la realització d'heràldiques realitzades a mà o impreses, amb o sense marc, en paper pergamí, ceràmica, talla de fusta, pedra artificial, segells i insígnies d'or, vidre, tèxtil…

Pergamins per a homenatges realitzats a mà o impresos, en ceràmica, plaques en plata, alumini i llautó amb mètopa de fusta, i cristalls commemoratius. Certificats de naixement. Models exclusius en plaques per a aniversari de noces d'or, noces de plata i altres celebracions especials.

Anells, segells, penjolls, bessons, agulles de corbates i insígnies heràldiques, de professió i navals, en or groc, or blanc i plata. Taller joier per a treballs especials. Fotojoia.

Monuments d'Espanya en miniatura amb reproduccions a escala.

Enmarcacions, marcs i moldures.

Complements i regals personalitzats en tasses, pitxers de cristall i cervesa, clauers, encenedors, petaques, bolígrafs, dessuadores, souvenirs d'Alcoi.

Horari:
De dilluns a dissabte de 9:30 a 14:00 h.
De dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 h.

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Youtube