Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

PUNTO IBERDROLA JÁVEA

Llar i decoració » Electricitat

telf: 965791295
 

foto1Com

En Ibedrola asumim com una de les permises básiques per al éxit del nostre projecte empresarial el desenrrollament sostenible de les comunitats en les que operem i el benestar de les persones. Contribuim a aquest fí mediant la nostra activitat empresarial i el ejercici de la nostra responsabilitat social.

Actualment, llíderem els principals índexs internacionals de sostenibilitat gracies a la creació de valor, el cumpliment dels nostres compromisos amb els Grups d'Interés i la transparencia informativa. Treballem per a estableir vínculs i permanets, tomant en consideració els interesos del nostre equip hummá, de els accionistes i la comunitat financiera, els organismes reguladors, els clients, els proveedors, els mitjos de comunicacció, la societat en general i el medi ambient.

Ademés, hem incorporat els Objectius de Desarrollament Sostenible, definits per Nacions Unides per el horizont 2015-2030, al ejercici de la nostra responsabilitat social i a la política de sostenibilitat.

L'ética esta en el centre del nostre model de negoci i en la nostra cadena de toma de decisions. En un entorn cada vegada més global, compleix i cambiant, en el grup Ibedrola considerem fundamental mantenirnos firmes en els principis i valors recollits en el Códic étic, desarrollant i mantenint una cultura corporativa d'integritat i transparencia.

Horari:

De dilluns a divendres de 09:30 a 13:30 i de 16:30 a 19:30  


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube