Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

RESTAURANT BONAMB

Hosteleria i turisme » Restaurants

telf: 966426717
móvil: 616414963

foto1Com
Restaurant

Tota una vida te el seu origen en un punt exacte, una semilla cultivada que mediant un especific process arriba a la seua conversió final. En el cas de BonAmb Restaurant, eixa semilla no es el producte final que li arriba al comensal, sino tot el treball diari e incansable per arribar a la taula el increible producte i la gastronomia de la zona.

Ja en la nostra apertura, aquell 27 de juliol del 2011, aquest va ser el nostre principal objectiu. La composició del nostre nom expresa la nostra intenció de convidar al comensal a disfrutar no sols de menjar i la beguda, sino que ferlo a través d'un inmillorable bon ambient

L'historia i els origens de la gastronomía han anat evolucionant al ritme que eu fea l'home i les seues distintes civilizacions. Per alló, BonAmb Restaurant vol agafar la tradició e historia gastronómica de la zona de Xàbia y la Marina Alta per a mostrársela als nostres comensals, evolucionar amb ells i portarla a lo més alt posible per a donarli el gran valor que es mereix.

Horari:

De Dimarts a diumenge de 13:00 a 15:30 i de 19:30 a 23:00  


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Google +
  • instagram
  • Youtube