Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

SUPERCOR JAVEA

Alimentació » Supermercats

telf: 965796690
 

foto1Com
Cadena de supermercats El Corte Inglés

Pensat per a donar servici al client i satisfatre a les seues necesitats, en Supercor t'oferim la posibilitat de comprar en un supermercat amb una gran varietat de productes i marques, i per supost, amb la millor garantía de calitat i la posibilitat de pagar amb la tarjeta de El Corte Inglés.

En els centres supercor, podrás trobar un ampli surtit de més de 9000 productes en alimentació, perfumería, drogería... I molt més, per a que trobes tot el que necesites en cada moment.

Supercor t'oferix una gran varietat de marques i formats per a que puges realitzar la compra que més s'adapte a les teues necesitats. Ademés de les marques llíders del mercat, també podrás trobar les nostres marques propies: Aliada, Special Line i El Corte Inglés, on trobarás una gran selecció de productes amb la millor relació calitat preu que podrás trobar per a mimarte dels peus al cap i a un preu sense competencia.

Si tot açó li sumes tots els serveis que t'oferim com: Enviament a domicili, atenció personalitzada, venta a plaços... Supercor es convertix en una gran idea per a ser el teu supermercat de tots el díes.

Horari:

De dilluns a dissabte de 09:00 a 22:00 


Seguix-nos en:

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube