Si dispones de un comercio electrónico en la Comunitat Valenciana
Únete al mayor directorio de comercios Más información
Si deseas iniciarte en la venta de comercio electrónico
Y resides en la Comunitat Valenciana Más información

Ficha del comercio

TINTORERIA LAVANDERIA COLOMER

Serveis » Tintoreries

foto1Com
SERVEI PERTONALITZAT

Horario:

De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00Dissabte de 09:00 a 14:00. 


Empresa fundada l'any 1986, orientada a donar la millor calitat en neteja textil. Desde entonces fins hui en día i en el futur la nostra única raó de ser i d'actuar es la de ser la pesa clau per a donarli el millor servici amb la millor relació calitat - preu per a conseguir la plena satisfacció de tots i cada un dels nostres clients.

Som profesionals en el nostre sector, amb l'asistencia física i on-line a cursos didáctics i práctics per a estar sempre a l'altura de les noves tecnologíes i diferents noves composicions textils. Estem preparats per a donar el máxim servici en el mínim temps i amb el mínim cost i molestia per a tots els nostres clients, sigen grans colectivitats o menuts. En comprometem amb ells, amb les seues necesitats i els seus desitjos. En el nostre perfil, sempre tenim present la calitat i l'espirit del servici. Ens considerem profesionals i, com tals, ejercem.

En lo que concierne la neteja textil som profesionals amb el nostre treball i, com tals, sabem quines son les necesitats dels nostres clients, perque parlem el mateix llenguatje, perque coneixem cada part del process textil i perque sabem realitzar el nostre treball, i per alló tenim tot lo que es necesita per a conseguir el resultat esperat, aseguránt-nos sempre i desde el principi fins al final, de que els millors resultats i acabats van a ser aplicats a totes les seues prendes. Estem com mos sentim: PREPARATS.

Síguenos en:

  • Facebook
  • Twitter