Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Fitxa del comerç

TOLDOS COSTA BLANCA

Serveis » Construcció, instal·lacions i manteniment

telf: 966274884
 

foto1Com
Tendals Costa Blanca, fabricadores i instal·ladors de tendals a Alacant. Amb més de 40 anys d'experiència dedicada a la protecció solar i al tendal.

Disposem de més de 1.000 m² dedicats a la fabricació, instal·lació i manteniment de tota mena de tendals, tendals vela tibats, pèrgoles, pèrgoles bioclimàtica.

La visió de tendals Costa Blanca és ser líder en protecció solar a Alacant. La missió és oferir al client soluciones de protecció solar per a la seua llar i negoci. Protegir del sol i filtrar la llum creant un ambient agradable per a gaudir de l'aire lliure amb el màxim confort, oferint productes de màxima qualitat, disseny exclusiu i sempre respectant les necessitats del nostre client.

Oferim una àmplia gamma de productes que a més de protegir la seua llar o negoci dels raigs del sol, li proporcionaran un gran estalvi energètic: veles, palillerias, pèrgola, tendals teló, capotes, tendals braços stor, braços invisibles, tendals amb cofre, túnels, entapissats i tot tipus de tendals per a tancaments de terrasses, àtics i restaurants.

En ser fabricadors i instal·ladors podem garantir la màxima qualitat i una correcta instal·lació. Hem obtingut la certificació de qualitat ISO 9001:2015 que ens exigeix i permet treballar amb proveïdors reconeguts a nivell internacional que ens proporcionen materials de la més alta qualitat. Les tècniques emprades per a la fabricació dels nostres tendals, pèrgoles, etc., la composició de la lona i la confecció completa del tendal així com la seua correcta instal·lació per part dels nostres professionals, són la màxima garantia de qualitat. Estem segurs que qualsevol que siga el projecte de tendal o pèrgola que tinga, podem atendre-la ràpida i satisfactòriament.

Servici especial durant la alarma sanitaria de la COVID-19:

  • Repartiment a domicili

Horari:

De dilluns a dissabte, de 10.00 a 14:00h.

Seguix-nos en:

  • Facebook
  • instagram
  • Youtube