Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

Convocatòria Subvenció Pla Impulsa de l'Ajuntament de Calp i la Diputació d'Alacant

28 de jul de 2021

Pla Impulsa Ajudes per a emprenedors amb menys de 5 anys d'activitat i per a joves empresaris de menys de 35 anys.

Continuar llegint »

La Afic informa de la VIII Edición del Concurso 5U-CV STARTUP

27 de jul de 2021

Aprovecha la oportunidad y pon en valor tu iniciativa emprendedora Presentándote al “CONCURSO 5U CV STARTUP”

Continuar llegint »

Ca

12 de jul de 2021

Com tots els anys s'inicia la campanya de promoció comercial 'Torna a l'escola amb el comerç de Paiporta' dirigida a comerços que bena o presten serveis relacionats amb la volta al col·le

Continuar llegint »

CAMPANYA COMERCIAL HOLA ESTIU

09 de jul de 2021

A Monforte del Cid donem la benvinguda a l'estiu amb una campanya amb la qual poden aconseguir un CARRO DE LA COMPRA per a realitzar les teues compres en el comerç i mercat municipal del municipi. Amb la compra de productes en els comerços participants (aquells que tenen el cartell identificatiu de la campanya) podràs aconseguir paperetes per a participar en el sorteig dels més de 40 carros que sortegem. Amb aquesta campanya es promou l'ús del comerç de proximitat mediambientalment sostenible, a més de fer costat al nostre comerç després d'aquest any de pandèmia tan difícil per a totes/us. Aquesta campanya és finançada per la Generalitat Valenciana a través de la Xarxa AFIC.

Continuar llegint »

Teulada Moraira L'Ajuntament de Teulada obri el termini d'inscripció al Bo Comerç

07 de jul de 2021

L'Ajuntament de Teulada impulsa la campanya de bons de consum per a secundar econòmicament i fomentar l'activitat del sector del comerç i l'hostaleria del nostre municipi. Incentivant així el consum en els negocis locals i reduint els efectes de la crisi sanitària de la Covid-19.

Continuar llegint »

PRESENTACIÓ MENJAR A MONFORTE

05 de jul de 2021

El dilluns 5 de juliol es presenta la Guia Gastronòmica Virtual 'Menjar a Monforte' 🍴 Auditori Municipal. 20,00 hores Entrada lliure fins a completar aforament. Aforament limitat a la normativa COVID-19 #VisitMonforte #MonfortedelCid #CostaBlanca #ComunidadValenciana #Gastronomia #ComerenMonforte

Continuar llegint »

📢ESCOLA DE COMERÇ PROXIMITAT SILLA. WEBINAR EN LÍNEA. INFOGRAFIES: DESCOBREIX ELS FORMATS MÉS COMPARTITS EN XARXES

05 de jul de 2021

Captar la atención en las redes sociales es un auténtico desafio para los establecimientos comerciales. El contenido visual es cada vez mas importante, se ha convertido en un elemento esencial en cualquier acción de marketing. Debido a la gran difusión de las redes sociales, resulta muy importante la transmisión de un mensaje claro, conciso y legible a nuestros clientes. Ponent: Lola Barcia i Mariela Forcadell / Fotolateras. Data: 15/07/2021 Horari: 14:00 Lloc: On line

Continuar llegint »

TEULADA MORAIRA DIA DEL COMERÇ

02 de jul de 2021

El dia 2 de juliol tens una cita amb el comerç de Teulada Moraira.

Continuar llegint »

La nova campanya de dinamització de la Regidoria de Comerç anima la ciutadania a disfrutar de les rebaixes als carrers d’Elx

29 de jun de 2021

‘Deixa el home-net i practica el shopping Elx’ és l’eslògan de l’acció comunicativa que crida als il·licitans i il·licitanes a efectuar les seues compres de manera presencial en els establiments de proximitat en compte de en línia.

Continuar llegint »

OBERT EL TERMINI DE LES AJUDES 'REACTIVEM NOVELDA II'

29 de jun de 2021

L’Ajuntament contínua treballant en el pla Reactivem Novelda II, el pla d’estímul econòmic per a fer front a les conseqüències derivades de la crisi sanitària que té com a objectiu impulsar l’activitat econòmica del municipi, amb l’aprovació de les bases per a la concessió d’ajudes de fins a 3.000 euros per sol·licitant, finançades per la Diputació Provincial per un import global superior als 134.000€.

Continuar llegint »

SEGONA CONVOCATÒRIA AJUDES PARÈNTESI

28 de jun de 2021

La Regidoria de Comerç informa: Obert el termini per a sol·licitar la segona convocatòria d’ajudes parèntesis.

Continuar llegint »

Ajudes PARÈNTESIS ALGEMESÍ - Pla Resistir III

28 de jun de 2021

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia vint-i-cinc de juny de 2021 va aprovar el següent acord: APROVACIÓ DE LES BASES REGULADORES I CONVOCATÒRIA D'AJUDES PARÈNTESIS (TERCERA CONVOCATÒRIA) INCLOSES EN EL PLA RESISTIR.

Continuar llegint »

Tornen els descomptes RASCA I GUANYA per a dinatmitzar el teixit empresarial de Pedreguer

28 de jun de 2021

Davant l’èxit que va tenir la campanya “Rasca i Guanya” el darrere any, l’Ajuntament de Pedreguer, a través de l’ADL/AFIC Creama-Pedreguer i amb col•laboració d’ACEP, ha decidit seguir apostant pel teixit empresarial local llançant una nova edició per aquesta estiu, per tal de pal•liar la situació de la pandèmia de la COVID_19.

Continuar llegint »

L'Ajuntament durà a terme les obres del pla d'Accessibilitat 2020 amb una partida de 500.000 €

25 de jun de 2021

Fora del pla d'accessibilitat es va dedicar més de 500.000 a l'accessibilitat en diverses actuacions

Continuar llegint »

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL I COM AFRONTAR-LA EN LES EMPRESES SERÀ EL TEMA A TRACTAR EN EL NOU ESDEVENIMENT FOCUS PIME I EMPRENEDORIA.

25 de jun de 2021

CEEI Elx i més d'una vintena d'entitats de la província, entre les quals es troba CREAMA, organitzen el pròxim 30 de juny un nou esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria amb l'objectiu d'abordar la transformació digital i com les empreses poden aplicar-la. La jornada, que tindrà lloc en format en línia, estarà composta per tres taules redones en les quals professionals de diferents sectors aportaran la seua visió i experiència sobre el tema a tractar.

Continuar llegint »

CREAMA I MICROBANK SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A INCENTIVAR L'AUTOOCUPACIÓ I L'ACTIVITAT EMPRENEDORA.

25 de jun de 2021

El conveni signat entre el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l'Activitat de la Marina Alta (CREAMA) i MicroBank afavorirà la igualtat d'oportunitats a través d'una línia de finançament que fomenta la creació d'ocupació i l'emprenedoria dels col·lectius amb més dificultats.

Continuar llegint »

Mostrando resultados del 1 al 20 de un total de 23829