Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

EL GASTROBÚS MEDITERRANI ARRIBA A ELDA

24 de mai de 2019

L'autobús Mediterrani estarà a Elda dilluns que ve 27 de maig de 2019, i se situarà en la Plaça *Castelar d'Elda, en horari de 12,00 a 20,00 h., amb l'objectiu de donar a conéixer quins aliments s'han de consumir en cada època de l'any i oferir consells sobre la reducció del desaprofitament alimentari, entre altres.

Continuar llegint »

TALLER D'INSTAGRAM PER ALS COMERÇOS

24 de mai de 2019

TALLER PER A COMERÇOS 2019: INSTAGRAM. L'Ajuntament de l'Alcúdia ha organitzat un taller sobre Instagram, destinat als comerços.

Continuar llegint »

Alcoi estrena pàrquings intel·ligents

24 de mai de 2019

En tres recintes del centre de la ciutat

Continuar llegint »

Calp diu No! a la violència de gènere

24 de mai de 2019

Des de la Regidoria d'Igualtat i amb la subvenció del Pacte d'Estat en matèria de violència de gènere s'estan duent a terme diferents accions per a informar, conscienciar i sensibilitzar a tota la població sobre la violència de gènere.

Continuar llegint »

TALLER: IDENTITAT CORPORATIVA, T'IDENTIFIQUEN? ET RECONEIXEN? ET RECORDEN? ET BUSQUEN? ET VOLEN? ET DESITGEN?

20 de mai de 2019

Elda, 17 de Juny de 2019 de 15.00h a 17.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre a tindre una identitat sòlida, correctament implantada i representativa de la seua activitat.

Continuar llegint »

Alcoi ampliarà la connexió WIFI gratuïta en llocs públics

17 de mai de 2019

Amb una subvenció de 15.000 euros de la Comissió Europea

Continuar llegint »

TALLER ELS TRES INGREDIENTS D'UN APARADOR VENEDOR

17 de mai de 2019

Aprén les claus per a impactar visualment, diferenciar-te de la competència i atraure clients. Tècniques d'exposició de productes, Ambientacions comercials i Pla d'acció anual

Continuar llegint »

L'ajuntament de Xàbia trau a licitació quatre llocs del Mercat Municipal

16 de mai de 2019

L'Ajuntament de Xàbia ha tret a licitació quatre llocs del Mercat Municipal amb la finalitat de dotar-los d'un ús comercial, gastronòmic o recreatiu coincidint en un moment dolç per a l'emblemàtic enclavament en el qual han augmentat les seues iniciatives promocionals i gastro-culturals i l'oferta disponible.

Continuar llegint »

ESTIMA EL TEU MERCAT

15 de mai de 2019

Els mercats municipals formen part de la vida dels nostres pobles i ciutats. Llocs no tan sols per a comprar, també per a intercanviar experiències, i desenvolupar una funció social. Sense ells, els nostres municipis no serien el que són hui dia.

Continuar llegint »

Tardeo en el Mercat de Xàbia: Tots els divendres inicia el cap de setmana amb

14 de mai de 2019

No hi ha millor manera de començar el cap de setmana que gaudint del bon ambient, el menjar i la companyia. Per això, des del Mercat de Xàbia han iniciat una nova acció d'oci després de l'èxit obtingut en el Mercatap.

Continuar llegint »

Tall de monyo solidari en Fira Calp 2019

14 de mai de 2019

Els perruquers de Calp estaran el diumenge 19 de maig en Fira Calp des de les onze del matí tallant el monyo amb un fi solidari, ¡vine a posar-te guap@!

Continuar llegint »

Comença la Setmana de la Ciència amb un homenatge a la taula periòdica

13 de mai de 2019

Els alumnes de Ciències de La Salle Benicarló han encetat els actes de la VII Setmana de la Ciència recordant el 150 aniversari de la creació de la taula periòdica. Fins diumenge, s'han programat activitats per a tots els públics centrades en temes com la intel·ligència artificial, els transgènics o els bessons digitals.

Continuar llegint »

AULA COMERCIAL 2019

10 de mai de 2019

L'AFIC de l'Ajuntament de Novelda et proposa enguany, tot un seguit de tallers pensats per al teu negoci. Àgils, fresquets, directes, útils, dinàmics, pràctics i fàcils de combinar amb el teu horari.

Continuar llegint »

¡Fira Calp 2019! del 16 al 19 de maig

08 de mai de 2019

S'acosta la XI edició de Firacalp, la Fira de Gastronomia i Comerç de Calp. Del 16 al 19 de maig en la plaça Major. No te la perdes!!

Continuar llegint »

TALLER DE MARKETING PER ALS COMERÇOS

08 de mai de 2019

ALLER PER A COMERÇOS 2019: INTRODUCCIÓ AL MÀRQUETING ONLINE. L'Ajuntament de l'Alcúdia ha organitzat un taller destinat als comerços de l'Alcúdia sobre Màrqueting Online amb el qual tots aquells interessats i interessades podreu obtenir informació sobre el màrqueting i la publicitat online, a més d'aprendre a gestionar correctament la vostra FanPage de Facebook i altres xarxes socials (com Instagram) i analitzar resultats de les RRSS.

Continuar llegint »

IX FIRA COMERCIAL

08 de mai de 2019

Del 7 al 9 de juny a IX Fira Comercial els comerços de Paiporta fan una demostració de tots els seus productes i serveis

Continuar llegint »

TALLER: FOTOGRAFIA AMB MÒBIL PER A VENDRE EN XARXES SOCIALS

08 de mai de 2019

Elda, 3 de Juny de 2019 de 15.00h a 18.00h. La Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Elda a través de la seua oficina *AFIC, ofereix un taller gratuït per a aprendre a utilitzar el mòbil com a suport a les accions de màrqueting del teu negoci.

Continuar llegint »

Mostrando resultados del 1 al 20 de un total de 17464