Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

Benissa reobri el mercat dissabte que ve dia 16 en un nou emplaçament.

15 de mai de 2020

Després de més de dos mesos sense el tradicional mercat dels dissabtes, l'Ajuntament de Benissa ha pres la decisió de tornar a reobrir-lo. Ha sigut l'ordre ministerial que permet als ajuntaments posar en marxa mercats ambulants, la que ha facultat al consistori perquè a partir del pròxim cap de setmana la ciutadania de Benissa puga tornar a fer les seues compres al carrer. Això sí, només estarà permesa l'obertura de llocs d'alimentació i béns de primera necessitat. El mercat ambulant, que s'instal·larà per raons de seguretat en la zona del pàrquing de les Antigues Escoles Velles, mantindrà l'horari habitual, de 8.30 a 13.30 hores.

La regidoria de Comerç AFIC-Creama, en una col·laboració amb els departaments d'Urbanisme i Seguretat Ciutadana, ha dissenyat un protocol amb rigoroses mesures per a previndre contagis. La distància social, i un itinerari clar d'entrada i eixida seran determinants per a garantir la seguretat dels ciutadans. A més, personal empleat de Benissa Impuls treballa des de fa dies en labors de neteja i desinfecció de la zona.

La responsable de Comerç, Isabel Bou ha demandat a la població “màxima responsabilitat a l'hora de realitzar les seues compres”. L'alcalde de la localitat, Arturo Poquet, ha volgut recordar als usuaris del mercat ambulant que “hem de continuar extremant les precaucions”. Recalcant que “no ens podem relaxar perquè qualsevol errada podria fer que férem passos arrere”. Efectius de la policia municipal vetlaran pel compliment de totes les mesures de seguretat establides. Des de l'ajuntament s'ha volgut recordar als veïns i veïnes del municipi que decidisquen acudir a fer les seues compres, al fet que ho facen proveïts amb màscares des de casa. No obstant això, en el consistori comptarà amb EPI’s en l'entrada del recinte al qual no podran acudir més de 165 persones alhora.