Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

BONS CONSUM TEULADA MORAIRA 2023

12 de mai de 2023

L'Ajuntament de Teulada posa en marxa la Campanya BONS COMERÇ TEULADA MORAIRA 2023 amb la col·laboració de FACPYME amb la finalitat d'impulsar i reactivar l'economia del comerç, l'hostaleria i serveis del nostre municipi.

Per a això, l'Ajuntament de Teulada posa a la disposició del consumidor els Bons Comerç amb la finalitat d'incentivar la compra en els comerços i establiments locals, estimulant la despesa en el nostre terme municipal.

En aquests moments s'ha iniciat el període d'adhesió de les empreses.

A partir del dia 17 de maig a les 9.00 hrs i fins al de 30 juny, o fi d'existències, les persones empadronades en el municipi, i els majors de 18 anys a 30 d'abril de 2023, podran adquirir els bons a través de la pàgina web www.bonosconsumoteuladamoraira.es, descarregant els codis QR en el mòbil, o en paper.

La venda presencial de bons per a les persones afectades per la bretxa digital, es durà a terme el dilluns 22 de maig en el hall del saló d'actes de l'Ajuntament de Teulada, i el dimarts 23 de maig en La Senieta de Moraira, en horari de 10.00 a 14.00 hores, per ordre d'arribada i amb l'opció única d'una sola persona amb un sol DNI.

Aquesta campanya és finançada per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant a través de la convocatòria de subvencions a Ajuntaments per a la realització de campanyes de Foment del Consum: Bono-consum en els seus municipis. Anualitat 2023.