Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

COMERÇ DE PROXIMITAT, ALIMENTS DE QUALITAT 2021

01 de jul de 2021

COMERÇOS PARTICIPANTS (Anexo 1)

BASES DE LA CAMPANYA:

REGALS DIRECTES ALS CLIENTS

La campanya “COMERÇ DE PROXIMITAT, ALIMENTS DE QUALITAT 2021” està dirigida a fomentar les compres en el comerç minorista del sector de l'alimentació de Torrent, premiant la fidelitat dels clients a través de premis directes.

 

Com poden aconseguir-se els premis?

Els comerços participants (Annex 1) en la campanya repartiran entre els seus clients bitllets “Rasca i Guanya” que contindran premis directes.

Els comerços lliuraran un bitllet per cada compra superior a 10€ (quedant a l'arbitri del propi comerç el lliurar un bitllet a aquells clients que realitzen compres inferiors a aqueix preu de forma continuada, o el lliurar diversos bitllets en cas de compres per un import superior).

Els comerços participants no podran lliurar al seu arbitri els regals de forma directa, sempre es lliurarà el regal a aquell client que resulte guanyador a través del bitllet “Rasca i Guanya”

 

Quins premis poden aconseguir-se?

Premis a càrrec d'IDEA’T.

  • Targeta 25

IDEA’T repartirà un total de 15.000€ en “targetes regal”, cadascuna d'aquestes targetes anirà carregada amb un import de 25 €. El que suposa que es repartiran 600 targetes regale.

Cada comerç participant repartirà entre els seus clients, a través dels “Rasca i Guanya” 13 targetes amb 25€ cadascuna.

El client que resulte agraciat amb una “Targeta 25” haurà de posar-se en contacte amb IDEA’T, facilitar les seues dades personals (Nom i cognoms i DNI) i podrà canviar la seua targeta regal en qualsevol dels mercats municipals o en les oficines d'IDEA’T.

  • Antic Mercat, C/ Baviera, 2. De dilluns a dissabte de 8.30 a 14.00, dimarts i divendres de 17.00 20.00.
  • Mercat de Sant Gregori, C/ Pintor Renau, 11. De dilluns a dissabte de 8.30 a 14.00 i divendres de 17.00 20.00.
  • IDEA’T, C/ València, 42. De dilluns a divendres de 9.00 a 14.30

 

Per recollir la seua “Targeta 25” deurà entregar el bitllet “rasca i guanya premiat.

La “Targeta 25” podrà utilitzar-se en qualsevol dels establiments participants en la campanya i que disposen de datàfon, en una compra posterior a la que s'ha obtingut el premi.

 

  • Borsa de cotó. Es repartiran un total de 4200 unitats.
  • Bossa tèrmica. Es repartiran un total de 1125 unitats.
  • Pilotes de platja. Es repartiran un total de 2000 unitats.

 

Premis a càrrec dels comerços participants.

  • Premis de 5€ de descompte en el propi comerç.

En cada establiment participant en la campanya, els clients podran obtenir fins a 3 premis de 5€ de descompte cadascun, que s'aplicaran directament en el moment de la compra a la persona guanyadora.

 

La data límit perquè les persones beneficiàries de qualsevol dels premis puguen fer-los efectius en l'establiment de la seua elecció serà el 30 de setembre de 2021.

 

DATES DE LA CAMPANYA

Els establiments podran repartir entre els seus clients bitllets “Rasca i Guanya” des de l'1 de juliol de 2021 i fins que finalitzen les existències d'aquests.

La “Targeta 25” podrà utilitzar-se en qualsevol dels establiments participants en la campanya que dispose de datàfon fins al 30 de setembre de 2021. A partir d'aquesta data les targetes quedaran cancel·lades.

Els descomptes de 5€ es faran efectius en el mateix moment de la compra i en el propi establiment on s'obtinga el bitllet premiat, independentment de la data d'obtenció del bitllet.