Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

El consistori de Teulada posa en marxa la segona fase de les ‘Ajudes Parèntesis, en el marc del ‘Pla Resistir’.

24 de mai de 2021

L'Ajuntament de Teulada ha posat en marxa una segona fase de les ‘Ajudes Parèntesis’ dirigides a aquells sectors i establiments que no van poder entrar en una primera fase de la convocatòria, principalment negocis del comerç local. Un paquet d'ajudes directes cofinançades pel propi consistori, la Generalitat Valenciana i la Diputació d'Alacant en el marc del ‘Pla Resistir’.

L'objecte d'aquesta convocatòria Parèntesi II és la concessió directa d'ajudes econòmiques als autònoms i microempreses inclosos en l'Annex I,i II amb l'objectiu de contribuir al sosteniment de les despeses corrents habituals que aquests negocis han continuat suportant malgrat la manca o disminució d'ingressos experimentada, així com l'ampliació de *CNAE susceptibles de subvenció. Es tracta d'una convocatòria destinada a un ampli ventall de gremis: forns, venda i comerç de productes alimentaris i begudes, confecció i venda de roba de calçat, papereries, joieries, botigues de cosmètica, d'ordinadors, botigues de mobles i articles domèstics, sabateries, botigues de joguets, bugaderies, perruqueries, centres de bellesa, floristeries i botigues de mascotes, entre altres.
Per a això, l'administració pública destina 2000 euros a autònoms i petites empreses de Teulada amb un màxim de 10 treballadors, i 200 € per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 amb l'objectiu de reforçar i impulsar el teixit productiu i econòmic local del sector que també ha vist reduïda considerablement la seua activitat.

La quantia total destinada a atendre aquestes subvencions directes ascendeix a un import de tres-cents cinquanta-cinc mil huit-cents noranta-set euros amb noranta-sis cèntims (355.897,96 euros), corresponent a l'excedent de la convocatòria anterior d'Ajudes directes concedides.

El termini per a sol·licitar les ajudes s'obri demà 25 de maig i finalitzarà el 14 de juny de 2021, i es farà telemàticament per la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Teulada  ENLLAÇ