Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

IV FÒRUM CRÉIXER INNOVANT CREAMA

02 de mai de 2023

El fòrum està compost per un cicle de quatre sessions, amb quatre experts i CEO´s d'empreses com ImpactE, Green Urban Data, Inferis o Energesis que ens donaran les claus per a dur a terme una estratègia efectiva de la gestió de dades. Els dies seran 10, 17, 24 i 31 de maig a partir de les 10:00h del matí. Cada sessió tindrà una duració aproximada d'una hora, i es realitzaran a través de l'aplicació Zoom.

L'assistència a les jornades del fòrum és totalment gratuïta, però és necessària la inscripció a través del següent enllaç:

https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=21750

PROGRAMA

10 de maig. ”Com facilitar la transició energètica amb la gestió de dades' impartida per Ximo Masip,Cofundador i Desenvolupament de Negoci en ImpactE, versarà sobre la importància de la gestió de dades en la transició energètica.
17 de maig. 'Solucions per a facilitar la presa de decisions i la priorització d'estratègies contra el canvi climàtic'.Alejandro Carbonell, CEO i Cofundador de Green Urban Data S.L., explicarà als assistents com la gestió de dades impulsa la innovació i el desenvolupament de noves tecnologies per a combatre el canvi climàtic.
24 de maig. 'Les dades obertes i la compartició de dades en l'àmbit empresarial' José Norberto Mazón, professor i investigador en la Universitat d'Alacant mostrarà les bondats del projecte InferIA, un 'data marketplace' que ajuda al sector empresarial a trobar les dades necessàries per a generar un impacte econòmic positiu, així com monetitzar les dades disponibles.
31 de maig. 'L'analítica de dades i disseny de models de dades personalitzades'. Pedro José Fernández, fundador de Energersis Enginyeria,comentarà la importància que qualsevol empresa que busque una gestió de dades eficient i una presa de decisions informada dispose d'un sistema adequat d'analítica de dades.

Aquesta iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx, Creama, Ajuntament de Xàbia i l'Observatori Valencià de dades obertes i transparència.