Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

LA FIRA DEL COMERÇ I TURISME DE SAGUNT

28 de abr de 2023

El president de l'Associació de comerciants i professionals ACPS, Marcelo Cuadros, en representació dels comerços que van participar en aquesta iniciativa que es porta realitzant des de fa 30 ANYS per a fomentar el comerç de la localitat, ens va comentar que 'LA FIRA DEL COMERÇ I TURISME DE SAGUNT' tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig en la zona 'Triangulo Umbral' del Port de Sagunt. A més també ha explicat que en aquesta jornada de tres dies s'oferirà a la ciutadania una gran varietat de propostes i animació en aquesta zona, a més d'un ampli horari on poder efectuar les compres de manera tranquil·la i agradable, convertint el Triangulo Umbral en una zona especial d'oci i compres del Port de Sagunt.

La fira comptarà amb animacions lúdiques per a tots els públics:

- Dissabte al matí el tan aplaudit taller “Mercat cuiner”, a la vesprada concurs de dibuix “Com veus al xicotet comerç” i a la nit actuació musical a càrrec del grup local 18M.

- Domingo al matí exhibició de dansa per l'acadèmia de ball de TAMARA VALLADOLID i a la vesprada exhibició del grup de Sevillanes de Juan.

També aquest 30 aniversari la SAG celebrarà al costat de ACPS el seu 30 aniversari. Totes dues entitats compleixen 30 anys al servei de la ciutadania.

La SAG instal·larà un set amb activitats i tallers infantils recolzant així al comerç de barri i posarà en valor el gran esforç que es realitza diàriament potenciant les compres en els xicotets negocis de la ciutat.

Marcelo Cuadros agraeix a l'Ajuntament de Sagunt la seua col·laboració i a la ciutadania la seua participació, i convida a tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat a compartir aquest 30 aniversari on comptarem amb sorpreses per a tots els participants.