Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

Més de 500 alumnes i alumnes de deu centres educatius d'Elda coneixen els Mercats Municipals amb el programa ‘*Mercacoles’

09 de mai de 2023

Més de 500 alumnes i alumnes de deu centres educatius d'Elda estan coneixent els Mercats Municipals de la ciutat durant els mesos d'abril i maig a través del programa ‘*Mercacoles’, iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats en la qual col·laboren la Generalitat Valenciana i les Associacions de Comerciants del Mercat Central i de San Francisco.

La regidora de Comerç i Mercats, Silvia Ibáñez, ha acompanyat aquest matí a l'alumnat del *CEIP Pare *Manjón que ha recorregut el Mercat Central. L'objectiu d'aquestes visites és propiciar que l'alumnat d'Elda conega in situ els productes frescos que poden trobar en els Mercats Municipals, recórrer les seues instal·lacions i aprendre d'una manera didàctica i amena les virtuts d'un consum saludable i responsable.

Durant l'activitat, a més de la benvinguda i el recorregut guiat pel recinte, s'inclou una part pràctica en la qual els xiquets i xiquetes aprenen a preparar de manera fàcil i divertida un desdejuni saludable.

La iniciativa va dirigida a xiquets i xiquetes de 3r de Primària dels següents centres educatius Miguel de Cervantes, Miguel *Servet, Sant Negre, Miguel Hernández, Pintor *Sorolla, Pare *Manjón, Antonio Machado, Juan Rico i *Amat i Santa María del Carmen.

Les Associacions de Comerciants dels dos Mercats Municipals convocaran entre els alumnes i alumnes participants en l'activitat un concurs de dibuix perquè reflectisquen de manera creativa la seua visió sobre els Mercats Municipals d'Elda.

Font: www.elda.es