Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

NOVES FORMES D'ABORDAR VELLS PROBLEMES. LA CREATIVITAT EN MARXA

05 de oct de 2020

En un entorn competitiu com l'actual, tots els negocis precisen de renovar-se contínuament, buscant destacar per a millorar la seua competitivitat. I és que diàriament, particulars com a empresaris, hem de bregar amb nous reptes. Davant tal univers de complexitat, la realitat ens demanda solucions. Això exigeix major formació i preparació i és ací on la creativitat ocupa un lloc essencial.

La creativitat ens proporciona unes eines imprescindibles per a superar problemes, que impedeixen cristal·litzar les nostres necessitats i desitjos en el nostre camí a l'èxit. Creativitat en lloc de problemes. Oportunitats en lloc d'obstacles. Possibilitats per a crear solucions en lloc de desafiaments.  Aquest taller s'encarregarà de donar unes recomanacions pràctiques per a ser més creatius en el nostre comerç, destacar entre els altres i afrontar els imprevistos d'una manera resolutiva. 

Si estàs estancat o no aconsegueixes eixir d'una rutina de problemes sense solucions i vols redirigir el curs del teu negoci, no esperes més, AQUEST ÉS EL TEU CURS!

Es durà a terme els dies 16-17-18-19-23-24-25-26 de novembre de 20:00h a 22:00h al Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova de Calp

PLACES LIMITADES

INSCRIPCIONS EN: www.calp.es i en Creama Calp 96.583.9033.