Si disposes d'un comerç electrònic a la Comunitat Valenciana
Unix-te al major directori de comerços Més informació
Si desitges iniciar-te en la venda de comerç electrònic
Y residixes a la Comunitat Valenciana Més informació

Actualitat

PLANS GRATUÏTS DE REESTRUCTURACIÓ EMPRESARIAL

25 de sep de 2020

La Cambra de Comerç de València ofereix els Plans de Reestructuració Empresarial que començaran a impartir en modalitat d'aula virtual a partir del pròxim 13 d'octubre. 

Es tracta d'una oportunitat única per a poder reformular, reorientar i repensar l'empresa en un entorn complex i incert que ha provocat la irrupció del COVID 19 i amb una metodologia que combina sessions conjuntes a l'aula virtual de totes les empreses participants, amb tutories individualitzades en cadascun dels 7 mòduls que integren el Programa. Cada mòdul es desenvolupa en totes les seues accions durant una setmana, amb sessions conjuntes de tots els participants a l'aula virtual els dilluns i dimarts de 3 hores cadascuna i una tutoria individualitzada per a cada empresa participant de 1,5 hores que li permetrà emportar-se un Pla personalitzat.

Aquests Plans són totalment gratuïts per a les empreses radicades a la Província de València sent finançats íntegrament per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació.

Disposen de places limitades pel que, si t'interessa conéixer el seu contingut i preinscriure't, adjuntem enllaç a la web